ETKİNLİK AJANDASI

Belediyemizin Katkılarıyla gerçekleşecek olan Ödüllü Tek Kurşun ve Trap Atış Yarışmasına Tüm Halkımız Davetlidir.

Tek Kurşun ve Trap Atış Yarışması

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyemiz tarafından 29-30 Nisan tarihleri arası düzenlenecek olan Ödüllü Satranç Turnuvasına Tüm Halkımız Davetlidir.

Erbaa Belediyesi Ödüllü Satranç Turnuvası

Erbaa Belediyesi Ödüllü Satranç Turnuvası

detaylar için tıklayın
ESMEK Kursiyerlerimizin sahne alacağı Bağlama ve Gitar Konserine Tüm Halkımız Davetlidir.

Bağlama ve Gitar Konseri

Çocuk ve Ergenlerde Sınav Kaygısı

Belediyemiz tarafından düzenlenecek olan Uzman Dr. Mahmut Çakır, Pisikolog Cem Kutluhan ve Psikolog Birce Arıkan'ın katılımlarıyla gerçekleşecek olan "Çocuk ve Ergenlerde Sınav Kaygısı" paneline sınava girecek tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Soframdaki Aç Kurtlar

Şehir kültürümüzün yükselmesi amacıyla kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Erbaa Belediyesi Şehir Tiyatromuzun sahneleyeceği ilk oyun olan "Soframdaki Aç Kurtlar" tiyatro gösterisinin ikinci gösterimine tüm halkımız davetlidir.

Erbaa Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarımız

Esmek Fotoğraf Sergisi

Erbaa Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarımız bünyesinde Fotoğrafçılık Kursu 4’üncü dönem kursiyerlerimizin çalışmalarından oluşan fotoğraf sergimizin açılışına tüm halkımız davetlidir.

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi Gençlik Meclisimiz tarafından düzenlenecek  “Büyük Çanakkale Zaferi” Şehitlerimizi Anma Programı ve Şehit Ailelerine Yardım Kermesimize Tüm Halkımız Davetlidir.

Büyük Çanakkale Zaferi Şehitlerimizi Anma Programı

Erbaa Belediyesi Gençlik Meclisimiz tarafından düzenlenecek “Büyük Çanakkale Zaferi” Şehitlerimizi Anma Programı ve Şehit Ailelerine Yardım Kermesimize Tüm Halkımız Davetlidir.

Büyük Çanakkale Zaferi Şehitlerimizi Anma Programı

Soframdaki Aç Kurtlar

Şehir kültürümüzün yükselmesi amacıyla kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Erbaa Belediyesi Şehir Tiyatromuzun sahneleyeceği ilk oyun olan "Soframdaki Aç Kurtlar" tiyatro gösterisinde tüm halkımız davetlidir.