ETKİNLİK AJANDASI

Belediyemiz tarafından düzenlenen Bıcırık Çocuk Tiyatrosunun

Anadolu Müzikalı

Belediyemiz tarafından düzenlenen Bıcırık Çocuk Tiyatrosunun "Anadolu Müzikali" isimli oyununa tüm çocuklarımız davetlidir.

Ahmet Şerif İzgören'in gerçekleştireceği

Ahmet Şerif İzgören Söyleşi

Ahmet Şerif İzgören'in gerçekleştireceği "At Şu Adımı" isimli söyleşiye tüm halkımız davetlidir.

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun turne öncesi son gösterimini yapacağı Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı isimli oyunu 04 Kasım'da seyircisiyle buluşuyor.

Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı

detaylar için tıklayın
28 Ekim 2017 Saat: 19.30'da Gerçekleştireceğimiz Buray Konserine Tüm Halkımız Davetlidir.

Buray Konseri

detaylar için tıklayın
Aile Danışmanı ve Yazar Hatice Kübra Tongar'ın katılacağı Söyleşi ve İmza Gününe Tüm Halkımız Davetlidir.

Bağırmayan Anneler Konulu Söyleşi

detaylar için tıklayın
07 Ekim 2017 - Saat: 09.00'da Erbaa Güreş Stadyumunda yaşanacak Altın Kemer Heyecanına Tüm Halkımız Davetlidir.

28. Geleneksel Erbaa Hüseyin Şahin Yağlı Güreşleri

detaylar için tıklayın
03 Eylül 2017 tarihinde Parkvadi'de gerçekleştireceğimiz Emre Aydın konserine tüm halkımız davetlidir.

Emre Aydın Konseri

detaylar için tıklayın
2’inci geleneksel Çocuk Şenliklerimiz kapsamında 2 temmuz günü park vadide yapılacak 8 farklı ödüllü yarışmada doyasıya eğlenmek için tüm çocuklarımızı 2 temmuz Pazar günü Park Vadi’ye bekliyoruz.

Ödüllü Yarışmalar

detaylar için tıklayın
2’inci geleneksel Çocuk Şenliklerimiz kapsamında 1 temmuz saat 21.00’da Parkvadi’de Kolpa konseri gerçekleştirilecektir. Halk konserine bütün hemşerilerimiz davetlidir.

Kolpa Konseri

detaylar için tıklayın
2’inci geleneksel Çocuk Şenliklerimiz kapsamında 30 Haziran saat 21.00’da park vadide Retrobüs konseri ve çocuklarımız için Sihirbaz gösterileri gerçekleştirilecektir.  Tüm halkımız davetlidir.

Retrobüs Konseri

2’inci geleneksel Çocuk Şenliklerimiz kapsamında 30 Haziran saat 21.00’da park vadide Retrobüs konseri ve çocuklarımız için Sihirbaz gösterileri gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir.