ETKİNLİK AJANDASI

Soframdaki Aç Kurtlar

Şehir kültürümüzün yükselmesi amacıyla kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Erbaa Belediyesi Şehir Tiyatromuzun sahneleyeceği ilk oyun olan "Soframdaki Aç Kurtlar" tiyatro gösterisinin ikinci gösterimine tüm halkımız davetlidir.

Erbaa Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarımız

Esmek Fotoğraf Sergisi

Erbaa Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarımız bünyesinde Fotoğrafçılık Kursu 4’üncü dönem kursiyerlerimizin çalışmalarından oluşan fotoğraf sergimizin açılışına tüm halkımız davetlidir.

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi Gençlik Meclisimiz tarafından düzenlenecek  “Büyük Çanakkale Zaferi” Şehitlerimizi Anma Programı ve Şehit Ailelerine Yardım Kermesimize Tüm Halkımız Davetlidir.

Büyük Çanakkale Zaferi Şehitlerimizi Anma Programı

Erbaa Belediyesi Gençlik Meclisimiz tarafından düzenlenecek “Büyük Çanakkale Zaferi” Şehitlerimizi Anma Programı ve Şehit Ailelerine Yardım Kermesimize Tüm Halkımız Davetlidir.

Büyük Çanakkale Zaferi Şehitlerimizi Anma Programı

Soframdaki Aç Kurtlar

Şehir kültürümüzün yükselmesi amacıyla kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Erbaa Belediyesi Şehir Tiyatromuzun sahneleyeceği ilk oyun olan "Soframdaki Aç Kurtlar" tiyatro gösterisinde tüm halkımız davetlidir.

detaylar için tıklayın
31 Mart!tan 15 Temmuz'a Tek Perdeli, Çok Oyunlu Belgesel Tiyatro olan Matruşka'ya tüm halkımız davetlidir.

Matruşka - Çok Oyunlu Belgesel Tiyatro

detaylar için tıklayın
III. Osmanlı Haftası Etkinlikleri: II.Abdülhamid Han Programımıza Tüm Halkımız Davetlidir.

III. Osmanlı Haftası Etkinlikleri:...

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyemizin düzenleyeceği Ayyar Hamza isimli tiyatroya tüm halkımız davetlidir.

Ayyar Hamza - Yetişkin Oyunu

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyemizin düzenleyeceği Kral Çıplak - Müzikli Çocuk Oyunu'na tüm çocuklarımız davetlidir.

Kral Çıplak - Müzikli Çocuk Oyunu

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyemizin düzenleyeceği Mucit Abla ile Şaşırtan Deneyler isimli ücretsiz bilim gösterisine tüm çocuklar davetlidir

Mucit Abla İle Şaşırtan Deneyler