ETKİNLİK AJANDASI

Belediyemiz tarafından düzenlenen Bıcırık Çocuk Tiyatrosu'nun sahne alacağı

Üç Ayı ve Kız Çocuğu

Belediyemiz tarafından düzenlenen Bıcırık Çocuk Tiyatrosu'nun sahne alacağı "Hadi Oynayalım" isimli müzikal çocuk oyununa tüm çocuklarımız davetlidir.

detaylar için tıklayın

Belediyemiz tarafından düzenlenen Savaş Ş. Barkçin'ın konuşmacı olarak katılacağı ”Osmanlı Medeniyeti” konulu söyleşiye tüm halkımız davetlidir.

Osmanlı Medeniyeti - Söyleşi

Belediyemiz tarafından düzenlenen Bıcırık Çocuk Tiyatrosunun

Hadi Oynayalım

Belediyemiz tarafından düzenlenen Bıcırık Çocuk Tiyatrosunun "Hadi Oynayalım" isimli müzikal çocuk oyununa tüm çocuklarımız davetlidir.

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından düzenlenen Yazar Şermin Yaşar'ın konuşmacı olarak katılacağı ”Mutlu Çocuklar, Mutlu Anneler” konulu söyleşiye tüm halkımız davetlidir.

Mutlu Çocuklar, Mutlu Anneler

Belediyemiz tarafından düzenlenen Bıcırık Çocuk Tiyatrosunun

Anadolu Müzikalı

Belediyemiz tarafından düzenlenen Bıcırık Çocuk Tiyatrosunun "Anadolu Müzikali" isimli oyununa tüm çocuklarımız davetlidir.

Ahmet Şerif İzgören'in gerçekleştireceği

Ahmet Şerif İzgören Söyleşi

Ahmet Şerif İzgören'in gerçekleştireceği "At Şu Adımı" isimli söyleşiye tüm halkımız davetlidir.

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun turne öncesi son gösterimini yapacağı Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı isimli oyunu 04 Kasım'da seyircisiyle buluşuyor.

Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı

detaylar için tıklayın
28 Ekim 2017 Saat: 19.30'da Gerçekleştireceğimiz Buray Konserine Tüm Halkımız Davetlidir.

Buray Konseri

detaylar için tıklayın
Aile Danışmanı ve Yazar Hatice Kübra Tongar'ın katılacağı Söyleşi ve İmza Gününe Tüm Halkımız Davetlidir.

Bağırmayan Anneler Konulu Söyleşi

detaylar için tıklayın
07 Ekim 2017 - Saat: 09.00'da Erbaa Güreş Stadyumunda yaşanacak Altın Kemer Heyecanına Tüm Halkımız Davetlidir.

28. Geleneksel Erbaa Hüseyin Şahin Yağlı Güreşleri