ETKİNLİK AJANDASI

Ramazan Etkinlikleri kapsamında, Ramazan boyunca her akşam iftardan sonra gerçekleştirilecek olan Çocuk Animasyon Gösterilerine tüm çocuklarımızı davet ediyoruz.

detaylar için tıklayın
Ramazan Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen Abdurrahman Önül Konserine Tüm Halkımız Davetlidir.

Abdurrahman Önül Konseri

detaylar için tıklayın

Gönül Sultanlarından Mevlana Hz.

Ramazan Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen, Kültürden İrfana Sohbetlerimizde Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Öksüz "Gönül Sultanlarından Mevlana Hz." konulu sohbeti ile sizlerle buluşacaktır. Sohbetimize tüm halkımız davetlidir.

Doğruluk

Ramazan Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen, Kültürden İrfana Sohbetlerimizde İlçe Müftümüz Muhammet Kara "Doğruluk" konulu sohbeti ile sizlerle buluşacaktır. Sohbetimize tüm halkımız davetlidir.

İmam-ı Azam Ebu Hanife

Ramazan Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen, Kültürden İrfana Sohbetlerimizde Mesut Çakır "İmam-ı Azam Ebu Hanife" konulu sohbeti ile sizlerle buluşacaktır. Sohbetimize tüm halkımız davetlidir.

Peygamber ve Sünnet

Ramazan Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen, Kültürden İrfana Sohbetlerimizde Halil İbrahim Kutlay "Peygamber ve Sünnet" konulu sohbeti ile sizlerle buluşacaktır. Sohbetimize tüm halkımız davetlidir.