ETKİNLİK AJANDASI

2’inci geleneksel Çocuk Şenliklerimiz kapsamında 2 temmuz günü park vadide yapılacak 8 farklı ödüllü yarışmada doyasıya eğlenmek için tüm çocuklarımızı 2 temmuz Pazar günü Park Vadi’ye bekliyoruz.

Ödüllü Yarışmalar

detaylar için tıklayın
2’inci geleneksel Çocuk Şenliklerimiz kapsamında 1 temmuz saat 21.00’da Parkvadi’de Kolpa konseri gerçekleştirilecektir. Halk konserine bütün hemşerilerimiz davetlidir.

Kolpa Konseri

detaylar için tıklayın
2’inci geleneksel Çocuk Şenliklerimiz kapsamında 30 Haziran saat 21.00’da park vadide Retrobüs konseri ve çocuklarımız için Sihirbaz gösterileri gerçekleştirilecektir.  Tüm halkımız davetlidir.

Retrobüs Konseri

2’inci geleneksel Çocuk Şenliklerimiz kapsamında 30 Haziran saat 21.00’da park vadide Retrobüs konseri ve çocuklarımız için Sihirbaz gösterileri gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı

Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı

Abdurrahman Önül Konseri

Ramazan Etkinlikleri kapsamında "Abdurrahman Önül" 18 Haziran Pazar günü Cumhuriyet Meydanında sahne alıyor. Tüm halkımız davetlidir.

detaylar için tıklayın
Ramazan Etkinlikleri kapsamında Yaşar Çuhadar, Mehmet Bilir, Hasan Çakmak ve Nebi Yaşar'ın katılımları ile 09 Haziran Cuma günü Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek Kuran-ı Kerim Tilavetine tüm halkımız davetlidir.

Kuran-ı Kerim Tilaveti

Ubeydullah Sezikli Konseri

Ramazan Etkinlikleri kapsamında "Ubeydullah Sezikli" 03 Haziran Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanında sahne alıyor. Tüm halkımız davetlidir.

Grup Sezgiler Konseri

Ramazan Etkinlikleri kapsamında "Grup Sezgiler" 27 Mayıs Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanında sahne alıyor. Tüm halkımız davetlidir.

Belediyemiz ve Erbaa Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği tarafından düzenlenen

En Büyük Haber - Komedi Tiyatro

Belediyemiz ve Erbaa Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği tarafından düzenlenen "En Büyük Haber" isimli komedi tiyatrosuna tüm halkımız davetlidir.