ETKİNLİK AJANDASI

Erbaa Belediyesi Türk Halk Müziği Koromuzun sahneye çıkacağı30 Ekim 2018 Salı günü saat 19:23’de Kongre ve Kültür Merkezimizde gerçekleştireceğimiz Cumhuriyet Bayramı Konseri’ne tüm halkımız davetlidir.

Cumhuriyet Konseri

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyemiz ve Erbaa Güreş İhtisas Spor Kulübümüzün bu yıl 29’incisini düzenleyeceği Erbaa Hüseyin Şahin Yağlı Güreşleri’ne tüm halkımız davetidir.

29. Erbaa Hüseyin Şahin Yağlı Güreşleri

tüm halkımız davetlidir.

ESMEK Yağlı Boya Sergisi

Erbaa Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları bünyesinde açılmış olan Yağlı Boya Resim Kursu kursiyerimizin çalışmalarının yer alacağı sergimizin açılışına tüm halkımız davetlidir.

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları bünyesinde açılmış olan Bağlama Kursu kursiyerimizin sahne alacağı bağlama konserimize tüm halkımız davetlidir.

ESMEK Bağlama Konseri

detaylar için tıklayın
Bayramın 3. günü Cumhuriyet Meydanında İmera Konserinde Buluşalım.

İmera Konseri

Bayramın 3. günü Cumhuriyet Meydanında İmera Konserinde Buluşalım.

detaylar için tıklayın
Engelli kursiyerlerimizin el emeği, göz nuru çalışmalarının yer alacağı “Sanata Engel Yok” isimli ahşap boyama sergimizin açılışına tüm halkımız davetlidir.

detaylar için tıklayın
15 Temmuz Etkinlikleri Kapsamında düzenlenecek olan Esat Kabaklı tüm haklımız davetlidir.

Esat Kabaklı Konseri