ETKİNLİK AJANDASI

Abdurrahman Önül Konseri

Ramazan Etkinlikleri kapsamında "Abdurrahman Önül" 18 Haziran Pazar günü Cumhuriyet Meydanında sahne alıyor. Tüm halkımız davetlidir.

detaylar için tıklayın
Ramazan Etkinlikleri kapsamında Yaşar Çuhadar, Mehmet Bilir, Hasan Çakmak ve Nebi Yaşar'ın katılımları ile 09 Haziran Cuma günü Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek Kuran-ı Kerim Tilavetine tüm halkımız davetlidir.

Kuran-ı Kerim Tilaveti

Ubeydullah Sezikli Konseri

Ramazan Etkinlikleri kapsamında "Ubeydullah Sezikli" 03 Haziran Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanında sahne alıyor. Tüm halkımız davetlidir.

Grup Sezgiler Konseri

Ramazan Etkinlikleri kapsamında "Grup Sezgiler" 27 Mayıs Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanında sahne alıyor. Tüm halkımız davetlidir.

Belediyemiz ve Erbaa Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği tarafından düzenlenen

En Büyük Haber - Komedi Tiyatro

Belediyemiz ve Erbaa Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği tarafından düzenlenen "En Büyük Haber" isimli komedi tiyatrosuna tüm halkımız davetlidir.

detaylar için tıklayın
Belediyemizin bu yıl 3. sezonunu tamamladığı Okullar Ligi Projesinin ödül törenine tüm halkımız davetlidir.

Okullar Ligi Ödül Töreni

detaylar için tıklayın
Eğitimci Yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya'nın gerçekleştireceği söyleşiye tüm halkımız davetlidir.

Mutlu Aile, Gülümseyen Çocuklar

detaylar için tıklayın
ESMEK kursiyerlerimizin sahne alacağı elektro-klasik gitar konserine tüm halkımız davetlidir.

Esmek Gitar Konseri

detaylar için tıklayın
Belediyemizin Katkılarıyla gerçekleşecek olan Ödüllü Tek Kurşun ve Trap Atış Yarışmasına Tüm Halkımız Davetlidir.

Tek Kurşun ve Trap Atış Yarışması

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyemiz tarafından 29-30 Nisan tarihleri arası düzenlenecek olan Ödüllü Satranç Turnuvasına Tüm Halkımız Davetlidir.

Erbaa Belediyesi Ödüllü Satranç Turnuvası