23 nisan kutlamaları

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün TBMM'nin açılış günü olan 23 Nisan'ı çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Erbaa'da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünded gerçekleştirilen törene Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan,Belediye Başkanınımız Ertuğrul Karagöl, İlçe Emniyet Müdürü Erol Alkan, İlçe Jandarma Komutanı Emre Çelebi, kurum amirleri, çocuklar ve vatandaşlar katıldı. Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Atatürk Anıtına çelenginin sunulmasının ardından öğrencilerin hazırladığı şiir ve halk oyunu gösterileri gerçekleştirildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle okullar arası düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından kutlama töreni sona erdi.

Oluşturulma Tarihi : 24.04.2019