696 Sayılı KHK Kapsamında Başvuru Sonuçlarının İlanı

696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen Geçici 24’üncü Madde kapsamında, Belediyemiz bünyesinde personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmesi ise çalışmakta olan ve idaremiz şirketinde işçi statüsüne geçmek için başvuruda bulunan taşeron işçilerin başvuruları, Tespit Komisyonunca incelenmiş ve ilgili mevzuat hükümleri doğrultusunda başvurusu kabul edilen ve red edilenlerin isim listesi yayınlanmıştır.

Tespit komisyonu kararına göre başvurusu red edilerek sınava girme hakkı elde edemeyen  personel gerekçesini de belirtmek suretiyle 21.02.2018-23.02.2018 tarihleri arasında örnek itiraz dilekçesi ile Tokat Valiliği itiraz komisyonuna şahsen başvurarak itiraz edebileceklerdir. İtiraz edilmemesi ya da itiraz üzerine karar verilmesi durumlarında ise sınava girmeye hak kazananlara ait liste kesinleşecektir.

BAŞVURUSU KABUL EDİLENLERİ GÖRMEK İÇİN ALTTAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYIN.

BAVURUSU_KABUL_EDLEN.pdf

BAŞVURUSU RED EDİLENLERİ GÖRMEK İÇİN ALTTAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYIN.

BAVURUSU_RED_EDLEN1.pdf

ÖRNEK İTİRAZ KOMİSYON DİLEKÇE İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

ITRAZ_KOMSYONU_DLEKCES.pdf

Oluşturulma Tarihi : 20.02.2018