GÜNCEL HABERLER

Kent ve kent halkına pozitif katkı sağlayan projelere verilen Uluslararası İdealkent Ödülleri, Fransa’nın başkenti Paris’teki Birleşmiş milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu’nda(UNESCO)düzenlenen törende sahiplerini buldu.

Erbaa Yaprak festivaline Uluslararası ödül

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl tarafından yeniden hayata geçirilen Kent müzesine vatandaşlar ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Erbaa Belediyesi Kent Müzesine vatandaşlardan yoğun ilgi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

detaylar için tıklayın

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, restorasyon çalışmaları tamamlanan Erbaa Belediyesi Yunus Emre Kültür Sanat Merkezi ve Kent Müzesi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Karagöl, kent müzesinde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Ertuğrul Karagöl'ün yeni yıl mesajı

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi tarafından” sanma bir giysi önemsiz, yüzler gülecektir eminiz” sloganı ile başlatılan proje kısa sürede o kadar büyük ilgi gördü ki vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine 2 farklı noktaya daha giysi toplama kutusu yerleştirildi.

Erbaa Belediyesi projesine vatandaştan yoğun ilgi