GÜNCEL HABERLER

Erbaa Belediyesi yaz aylarında sivrisinek ve sineklerin ürememesi için ahırlarda ilaçlama çalışması başlattı.

Erbaa Belediyesinden yaz ayları öncesi haşere mücadelesi

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesinin Cumhuriyet Meydanında başlattığı yenileme çalışması devam ediyor.

Cumhuriyet Meydanında yenileme çalışmaları devam ediyor

detaylar için tıklayın
Belediye Küçük Sanayi Sitesinde sıcak asfalt çalışması başlattı.

Küçük Sanayi Sitesinde sıcak asfalt çalışması

Belediye Küçük Sanayi Sitesinde sıcak asfalt çalışması başlattı.

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi Cumhuriyet Meydanında yenileme çalışması başlattı.

Cumhuriyet Meydanında yenileme çalışması

Erbaa Belediyesi Cumhuriyet Meydanında yenileme çalışması başlattı.

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım Cumhuriyet Meydanı ve Erek Caddesinde başlatılan çalışmaların Yeni Erbaa idealiyle gerçekleştiğini söyledi.

Yıldırım: “Çalışmalar Yeni Erbaa idealiyle gerçekleşiyor”

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Merkezi köy okullarında okuyan öğrencilere trafik eğitimi vermeye başladı.

Köy okullarından gelen çocuklar eğlenerek trafik eğitimi alıyor