GÜNCEL HABERLER

Erbaa Belediyesi Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığını yayan kenelerle mücadele amacı ile belediyeye ait üretim tesisinde yetiştirilen 600 sülünü doğaya bırakacak.

Erbaa Belediyesi doğaya 600 sülün bırakacak

Şehidimizi son yolculuğuna uğurladık

Belediye Başkanımız Ertuğrul Karagöl'ün Ramazan Bayramı Mesajı

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediye Meclisi, ilçede çocuk oyun alanı olarak kullanılan alana Sağlık Başkanı  Dr.Fahrettin Koca'nın adını verdi.

Erbaa’da sağlık bakanının adı parka verildi

Erbaa Belediye Meclisi, ilçede çocuk oyun alanı olarak kullanılan alana Sağlık Başkanı Dr.Fahrettin Koca'nın adını verdi.

detaylar için tıklayın
Erbaa belediyesi yeni oluşturduğu bando takımı ile koronavirüs tedbirleri kapsamında evinde kalan vatandaşlara moral vermek için sokak sokak dolaşarak şarkı ve marşlar çalıyor.

Erbaa Belediye Bandosundan evde kalan vatandaşlara konser

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine her gün sıcak yemek dağıtılıyor.

Erbaa Belediyesi Aşevi'nden ihtiyaç sahiplerine yemek