GÜNCEL HABERLER

Erbaa Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (ESMEK) kapsamında fotoğrafçılık kursuna katılıp sertifika alan kursiyerler fotoğraf sergisi açtı.

ESMEK kursiyerleri fotoğraf sergisi açtı

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (ESMEK) kapsamına fotoğrafçılık kursuna katılıp sertifika alan kursiyerler fotoğraf sergisi açacak.

ESMEK kursiyerlerinden fotoğraf sergisi

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi Şehir Tiyatrosu ilk oyununu 12 Mart Pazar günü sahneleyecek.

Erbaa Belediyesi Şehir Tiyatrosunda ilk oyun heyecanı

Erbaa Belediyesi Şehir Tiyatrosu ilk oyununu 12 Mart Pazar günü sahneleyecek.

detaylar için tıklayın
Şehir su şebekesinde yapılacak çalışmalardan dolayı ilçemiz Ziya Gökalp, Erek, Evyaba, Yıldırım Beyazıt, Kelkit, Ertuğrul Gazi, Fatih Sultan Mehmet ve Gazi Osman Paşa Mahallelerinde saat. 13:00/18:00 arası su kesintisi yapılacaktır.

Su Kesintisi

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım “Kent Meydanı Projesini” anlattı.

Başkan Yıldırım esnafla buluştu

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım “Kent Meydanı Projesini” anlattı.

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım öğrencilerin bilgisayar isteğini yerine getirdi

Başkan Yıldırım öğrencilerin bilgisayar isteğini yerine getirdi