GÜNCEL HABERLER

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım önümüzdeki hafta başlayacak 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde Erbaa Belediyesinin yapacağı eğitim, spor, kültür ve sanat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Yıldırım “Bu yıl eğitim, spor, kültür ve sanat çalışmaları etkinliklerini daha da arttıracağız”

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım Cumhuriyet Meydanındaki 1’inci etap çalışmaların bayramda yüzde 80’inin bitmiş olacağını söyledi.

Erbaa Cumhuriyet Meydanı Çalışmaları

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi Cumhuriyet Meydanına yer altı çöp konteyneri yerleştirme çalışmalarına başladı.

Cumhuriyet Meydanına yer altı çöp konteyneri

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım Cumhuriyet Meydanındaki yenileme çalışmaların 25 Ağustos’ta tamamlanacağını söyledi.

Başkan Yıldırım: "Meydan Erbaa Projesi 25 Ağustos'ta tamamlanacak"

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi tarafından yapılması planlanan oto galericiler sitesinin proje hazırlıkları tamamlandı.

Erbaa’ya oto galericiler sitesi

detaylar için tıklayın
Erbaa Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (ESMEK) yaz dönemi eğitimleri başladı.

ESMEK’te yaz kursları açıldı

Erbaa Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (ESMEK) yaz dönemi eğitimleri başladı.