GÜNCEL HABERLER

Erbaa Belediyesi tarafından 2015 yılında kurulan Erbaa Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarında (ESMEK) 2017 yılı güz dönemi kursları başladı.

ESMEK'te güz dönemi kursları başladı

detaylar için tıklayın
Erbaa belediyesi tarafından kurulan bilgi evi sayısı 3’e çıktı. 2 tanesinin daha faaliyete başlaması için çalışmalar sürüyor.

Erbaa’da bilgi evi sayısı 3’e çıktı

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi Şehir Tiyatrosu ‘Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı’ adlı oyunun turne hazırlıklarına başladı.

Erbaa Belediyesi Şehir Tiyatrosu turneye hazırlanıyor

detaylar için tıklayın
2014 ve 2015 yıllarında yaşanan su baskınları sonrası Erbaa belediyesi tarafından kamulaştırması yapılan evler yıkıldı.

30 yıllık sorun çözüldü

detaylar için tıklayın

Erbaa Belediyesi tarafından proje hazırlıkları tamamlanan bin 920 metrekare kapalı alana sahip soğuk hava deposunun ihale tarihi belli oldu. 2 bin 400 ton yaş sebze veya meyvenin saklanabileceği soğuk hava deposu 96 bin metrekare alana sahip yeni sebze ve meyve halinin inşa edileceği yere yapılacak. 2017 de ihalesi tamamlanacak olan soğuk hava deposunun 2018 yılı ortalarında hizmete açılması planlanıyor.

Erbaa'ya 2400 Ton Ürün Kapasiteli Soğuk Hava Deposu

Tokat’ın Erbaa ilçesinde Erbaa Belediyesi tarafından yapılacak 2 bin 400 ton ürün saklama kapasitesine sahip soğuk hava deposunun ihalesi 20 Kasım 2017’de yapılacak. Erbaa Belediyesi tarafından proje hazırlıkları tamamlanan bin 920 metrekare kapalı alana sahip soğuk hava deposunun ihale tarihi belli oldu. 2 bin 400 ton yaş sebze veya meyvenin saklanabileceği soğuk hava deposu 96 bin...

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetim programı çerçevesinde ilçedeki halk minibüslerini denetledi.

Zabıtalar halk minibüslerini denetledi