GÜNCEL HABERLER

Türk Halk Müziği Sanatçısı Bedia Akartürk 12 Mayıs Cumartesi günü Erbaa'da konser verecek.

Erbaa'da Bedia Akartürk Konseri

detaylar için tıklayın

Erbaa Belediyesi, sokak hayvanlarına geçici bakım evi ve rehabilitasyon merkezi kurulması için Orman ve Su İşleri Bakanlığı Tokat Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

Erbaa Belediyesinden sokak hayvanları için geçici bakım evi

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi Çamlık Koru Park’ın içinde bulunan restoran ve kafeteryanın işletmesinin kiraya verilmesi için 26 Mart’ta ihale yapacak.

Çamlık Koru Park’ın restoran ve kafeteryası için ihale yapılacak

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi bayanlara yönelik olarak ücretsiz kaplıca gezileri düzenlemeye başladı.

Bayanlara yönelik Kaplıca gezisi

detaylar için tıklayın
Erbaa'da 17,5 Milyon TL’ye ihalesi gerçekleştirilen yeni ilçe stadyumunun ruhsat işlemleri gerçekleştirildi. Stadyumun inşasına önümüzdeki hafta Pazartesi günü başlanacağı belirtildi.

Erbaa’da yeni ilçe stadyumunun inşasına Pazartesi günü başlanıyor

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım belediyenin kültür yayınları kapsamında hazırlanan boyama kitaplarını ana sınıfı öğrencilerine hediye etti.

Erbaa Belediyesinden çocuklara boyama kitabı