GÜNCEL HABERLER

Erbaa Belediyesi Ramazan ayı boyunca sürecek etkinlikler hazırladı.

Erbaa’da Ramazan dolu dolu geçecek

Erbaa Belediyesi Ramazan ayı boyunca sürecek etkinlikler hazırladı.

detaylar için tıklayın
Erbaa’da 20 gün sürecek kitap fuarı Yazar Bülent Akyürek’in katılımıyla yarın açılıyor.

Erbaa’da kitap fuarı

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi İhsan Kocaoğlu Caddesinde asfalt serme çalışması başlattı.

Erbaa’da sıcak asfalt çalışması

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi Kadın Meclisi 2’inci dönem meclis başkanı, meclis başkan vekili ve katip üyelerini seçti.

Erbaa Belediyesi Kadın Meclisi’nde 2’inci dönem

detaylar için tıklayın
31 Mart’ta hafriyat çalışmaları başlayan Çamlık Koru Park’ın temeli atıldı.

Çamlık Koru Park Projesinde temel atıldı

31 Mart’ta hafriyat çalışmaları başlayan Çamlık Koru Park’ın temeli atıldı.

detaylar için tıklayın
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Tokat’ın Erbaa İlçesi’nde inşa edilecek 224 konutun ihalesi yapıldı.

Erbaa’da yapılacak 224 TOKİ konutu için ihale tamam