GÜNCEL HABERLER

Erbaa Belediyesi ilçedeki 41 okula Sıfır Atık Projesi kapsamında atık kutuları yerleştirdi.

Okullara Atık Kutuları yerleştirildi

detaylar için tıklayın

Erbaa belediyesi ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında okullarda öğrencilere yönelik eğitim vermeye başladı.

Erbaa Belediyesinden ‘Sıfır Atık’ eğitimi

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi’nde taşeron şirketten daimi işçi kadrosuna geçen yaklaşık 300 personel, Belediye-İş Sendikasına üye olacak.

Erbaa Belediyesi personeli sendika üyesi olacak

detaylar için tıklayın
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen “Sıfır Atık Projesi’ Erbaa’da başladı.

Erbaa'da Sıfır Atık Projesi

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi elektronik atıkların toplanması için Cumhuriyet Meydanına elektronik atık toplama kutusu yerleştirdi.

​Erbaa’da elektronik atık toplama kutusu

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle esnaf ve vatandaşlara bin adet Türk Bayrağı dağıttı.

Erbaa Belediyesinden esnaf ve vatandaşlara bayrak hediyesi