GÜNCEL HABERLER

Erbaa Belediyesinin Doğu Karadeniz Kalkınma Projesi (DOKAP) desteğiyle yapımına başlayacağı 50 büyük 100 küçükbaş hayvan kapasiteli kesimhane projesi için ilk imzalar atıldı.

Erbaa’ya yapılacak kesimhane projesi için imzalar atıldı

detaylar için tıklayın
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından Tokat’ın Erbaa ilçesinde inşaa edilen, 224 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Erbaa’da inşa edilen 224 TOKİ konutu sahiplerini buldu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Tokat’ın Erbaa ilçesinde inşaa edilen, 224 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

detaylar için tıklayın
Erbaa’da eski tekel ambarlarının bulunduğu 75 bin metrekarelik alan Erbaa Belediyesine devredildi.

Eski tekel ambarları belediyeye devredildi

detaylar için tıklayın
Erbaa belediyesi tarafından yetimlere iftar yemeği verildi.

Erbaa’da yetim iftarı

Erbaa belediyesi tarafından yetimlere iftar yemeği verildi.

detaylar için tıklayın
Erbaa'da geçtiğimiz yıl inşasına başlanan 224 TOKİ konutunın sahipleri 7 Haziran’da düzenlenecek kura ile belirlenecek.

Erbaa’da 224 TOKİ konutu için kura 7 Haziran’da çekilecek

detaylar için tıklayın
Türk Halk Müziği Sanatçısı Bedia Akartürk 12 Mayıs Cumartesi günü Erbaa'da konser verecek.

Erbaa'da Bedia Akartürk Konseri