GÜNCEL HABERLER

Erbaa Belediyesi’nde taşeron şirketten daimi işçi kadrosuna geçen yaklaşık 300 personel, Belediye-İş Sendikasına üye olacak.

Erbaa Belediyesi personeli sendika üyesi olacak

detaylar için tıklayın
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen “Sıfır Atık Projesi’ Erbaa’da başladı.

Erbaa'da Sıfır Atık Projesi

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi elektronik atıkların toplanması için Cumhuriyet Meydanına elektronik atık toplama kutusu yerleştirdi.

​Erbaa’da elektronik atık toplama kutusu

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle esnaf ve vatandaşlara bin adet Türk Bayrağı dağıttı.

Erbaa Belediyesinden esnaf ve vatandaşlara bayrak hediyesi

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım belediye tarafından yapımına başlanan ve geçtiğimiz ay yapımı tamamlanan Çamlık Koru Park Projesindeki işletmelerin belediye tarafından işletileceğini söyledi.

Çamlık Koru Park belediye tarafından işletilecek

detaylar için tıklayın

Erbaa Belediyesi tarafından Yunus Emre Parkı’nda yapımına başlanan bilgi evinin inşasında sona gelindi.

Yunus Emre Bilgi evi açılış için gün sayıyor