GÜNCEL HABERLER

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım Yöresel Ürünler Pazarının etrafındaki açık alanların kapatılarak içeriye ısıtma sistemi kurulacağını söyledi.

Başkan Yıldırım: Yöresel Ürünler Pazarına ısıtma sistemi kuracağız

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım Küçük Sanayi Sitesinin karşısındaki 7 dönümlük alana sabit araç muayene istasyonu getirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Başkan Yıldırım: Erbaa’ya sabit araç muayene istasyonunu getireceğiz

detaylar için tıklayın

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım Devlet Su İşlerine ait 3 bin 800 metrekarelik alanı Erbaa Belediyesine kazandırdıklarını belirterek buraya kadın yaşam merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Başkan Yıldırım: Kadın yaşam merkezi yapacağız

Başkan Yıldırım: TOKİ 2’inci etap için çalışmaları başlattık

Beyaz Masa'ya 2015'den beri 36 bin başvuru geldi

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi ilçedeki 41 okula Sıfır Atık Projesi kapsamında atık kutuları yerleştirdi.

Okullara Atık Kutuları yerleştirildi