GÜNCEL HABERLER

Erbaa Belediyesi, 'Çevre Dostu Kent' projesiyle ödül aldı

Erbaa belediyesi Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) düzenlediği Belediyeler için Bisikletli Ulaşım Fikir ve Proje Uygulama Yarışmasında 'Çevre Dostu Kent Erbaa' projesiyle ödül aldı. Başkan Karagöl "Çevre kirliliğine yol açmadan, spor yaparak alternatif bir ulaşım imkanı ortaya çıkaran projemizi en kısa sürede hayata geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl çalışmaları devam eden Çamlık Koru Park'ta incelemelerde bulundu.

Başkan Karagöl Çamlık Koru Park'ta incelemelerde bulundu

detaylar için tıklayın
Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığını yayan kenelerle mücadele amacıyla yetiştirilen keklik ve sülünler doğaya bırakıldı.

Kene ile mücadele için yetiştirilen keklik ve sülünler doğaya bırakıldı

Belediye Başkanımız Ertuğrul Karagöl'ün Kurban Bayramı mesajı

detaylar için tıklayın

Erbaa Belediyesi Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığını yayan kenelerle mücadele amacı ile belediyeye ait üretim tesisinde yetiştirilen 600 sülünü doğaya bırakacak.

Erbaa Belediyesi doğaya 600 sülün bırakacak

Şehidimizi son yolculuğuna uğurladık