696 Sayılı KHK Kapsamında Gerçekleştirilen Sınav Sonuçları

Sınava Girecek personel listesinin ilanı

696 Sayılı KHK Kapsamında Başvuru Sonuçlarının İlanı

detaylar için tıklayın

Zabıta ekiplerimiz restoran ve lokantalarda hijyen denetimi yaptı

SU, ÇTV VERGİ BORÇLARINI YAPILANDIRAN MÜKELLEFLERİMİZİN DİKKATİNE;

detaylar için tıklayın
Mahalli İdareler Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik gereği yapılan sınav Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi tarafından 24.09.2017 tarihinde yapılmış olup, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına giren Belediyemiz memur personellerinden İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdür Vekili Erkan AKBULUT yapılan yazılı ve sözlü sınavlarda aldığı puanların aritmetik ortalaması neticesinde başarılı olmuştur. İlgili yönetmelik gereği ilanen duyurulur.

Görevde Yükselme Sınavı İlanı