Atık Jilet Toplama Kampanyası

Belediyemiz, berberlerde kullanılan jiletleri toplamak için kampanya başlattı. Başlatılan kampanya ile atık jiletler aralıklarla toplanarak elde edilen gelir sosyal yardımlaşma ve sokak hayvanları için kullanılacak.

Berberlerde her gün kullanılıp çöpe atılan jiletler temizlik görevlileri, çocuklar ve sokak hayvanları için büyük tehlike oluşturuyor. Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü bu sebeple berberlere atık jilet kutusu hazırlayıp dağıtımını gerçekleştirdi. Proje ile ilçedeki bütün berberler atık jiletleri kutularda biriktirerek hem çevreyi hem de insan sağlığını koruyacak. Atık jilet kutularında biriken jiletler belirli aralıklarla toplanacak, elde edilecek gelir sosyal yardımlaşma ve sokak hayvanları için kullanılacak.