Belediyemizden Tır Üstünde Ramazan Eğlencesi

Belediyemizin bando takımı, yeni tip koronavirüs nedeniyle akşamları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sırasında evde kalan vatandaşlara sokak sokak gezip konser veriyor.

Belediyemiz bando takımı, ramazan için hazırlanan tırda akşamları sokak sokak gezip şarkı ve marşlar seslendiriyor. Etkinlikle koronavirüs sebebiyle akşamları saat 19.00’dan sonra uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sırasında evde kalan vatandaşların eğlenceli vakit geçirmesi amaçlanıyor.  Marşlar ve yöresel şarkıların çalındığı etkinlik tırını gören vatandaşlar evlerinin balkonlarına, pencerelerine çıkarak marş ve şarkılara eşlik edip bu anları cep telefonlarıyla kaydediyor. Belediye bandosunun tır üstündeki etkinliklerinin Ramazan ayı boyunca sürmesi planlanıyor.