Hayvan Pazarı Kurban Bayramına Hazırlanıyor

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarında asfalt çalışması başlattı.

Belediyemiz ilçe hayvan pazarını Kurban Bayramı’na hazırlıyor. Bayram öncesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Pazar içerisinde asfalt çalışması başlattı. Hayvan pazarında çalışma başlattıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Karagöl “Fen İşleri Müdürlüğü ve diğer müdürlüklerimiz bayram öncesi kurbanlık satışı gerçekleştirecek hayvan yetiştiricilerimizin ve kurbanlık alacak vatandaşlarımızın daha rahat bir ortama kavuşmaları için çalışma başlattı. Hayvan pazarımızın içini asfaltlıyoruz. Diğer yandan temizlik çalışmalarıyla pazarımızı bayrama hazır hale getiriyoruz. Şimdiden tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.” dedi.