Kültür ve Yaşam Merkezlerimizde Kurslarımız Başladı

Belediyemiz, Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi ile Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezlerinde kurslar vermeye başladı.

Erbaa Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında Bilim, Kültür ve Sanat Merkezinde kadınlara yönelik Dekoratif Ahşap Boyama Kursu ile Kadın ve Çocuk Yaşam merkezlerinde çocuklara yönelik eğitimler verilmeye başlandı. Kurslara katılmak isteyen vatandaşların başvurularını belediyemizin internet sitesi veya bizzat başvurarak yapabileceklerdir.

Kurslara başvuruların devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Karagöl “Bilim Kültür ve Sanat Merkezimizde Dekoratif Ahşap Boyama Kursumuz açıldı. Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezlerimizde de çocuklarımız bilgisayar sınıflarından faydalanıp bu alanlardan istifade ediyorlar. Birçok kursumuz için başvuru yapılabiliyor. Hemşerilerimiz belediyemizin internet sitesi aracılığıyla veya eski DSİ binasının bulunduğu alanda yapımını tamamladığımız Bilim Kültür Sanat Merkezimize gelerek başvurularını gerçekleştirebilirler.” dedi.