Sokak Basketbolu Turnuvası Sona Erdi

Belediyemiz tarafından Gençlik Merkezi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte organize edilen sokak basketbol turnuvası dün oynanan final karşılaşmasıyla tamamlandı.

Belediyemizin, Gençlik Merkezi ve Gençlik Hizmetleri Spor ve İlçe Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği 3’e 3 sokak basketbol turnuvası dün akşam oynanan final karşılaşmalarıyla sona erdi. 10 takımın mücadele ettiği turnuvada karşılaşmalar 8 gün Cumhuriyet Meydanında oynandı. Turnuvada derece yapan takımlara madalya ve kupaları Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Karagöl, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Raif ÜnalBelediye Başkan Yardımcısı Elif Altuntaş Ayral ve Belediye Meclis Üyesi Bahtiyar Südütemiz tarafından verildi.

Erbaalıların sosyal hayatı ve sportif faaliyetleri seven insanlar olduğunu, buna yönelik çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Karagöl “Oyuncular oynuyor ama onları izleyen arkadaşları, eşi, dostu burada oldukça bu organizasyonlar güzel. Diğer ilçelerden yorum yapanlar oluyor. Diyorlar ki ‘bu bölgede bu tür organizasyonları yapan başka hiçbir yer yok.’ Erbaa insanı aktif, hareketli, sporu seven sosyal hayatı seven insanlar. Bizlerde sizlerin ihtiyacına yönelik hem kültürel hem sosyal hem de sportif faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu çalışma onlardan bir tanesi. Benim için de ayrı bir önem arz ediyor. Buradaki sporculardan 3 tanesiyle ben beraber basketbol oynadım. Hem okul takımında hem Erbaaspor’da. O yüzden benim için ayrı bir önem ifade ediyor. Ben bütün sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.