Zabıta Ekiplerinden Özel Halk Minibüslerine Denetleme 23 Mart 2021, 08:46

Belediye ekiplerimiz özel halk minibüslerini koronavirüse karşı dezenfekte edip denetliyor. Alınan önlemler ve kurallara uyulması sonucu 32 şoförün hiçbiri 1 yıldır koronavirüse yakalanmadı.
Belediye ekiplerimiz ilçede hizmet veren özel halk minibüslerini koronavirüs salgınına karşı sürekli dezenfekte edip denetimler yapıyor. Alınan önlemler ve kurallara uyulmasıyla 1 yılda hiçbir şoför koronavirüse yakalanmadı.
Koronavirüsün Türkiye’de görüldüğü günden bu yana hiçbir şoförlerinin koronavirüse yakalanmadığını ifade eden Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hakan Kılıç “Arabalarımızda dezenfektanlar var. Bildirimler asılı. Belediye her hafta gelip ilaçlıyor araçlarımızı. Turlardan gelince elimizi yıkıyoruz. Arabaları temizliyoruz. 32 tane şoförümüz var. Hiçbirimizde Allaha şükür öyle bir şeye rastlanmadı. İnşallah bundan sonra da rastlamayız.” dedi.
Belediye olarak denetimleri aksatmadan yaptıklarını ifade eden Belediye Zabıta Müdürümüz Dinçer Çağlayan ise “Haftalık, aylık sürekli denetimleri yapıyoruz. Mesafedir, bu konularda denetimlere ağırlık veriyoruz. Bunun da meyvelerini alıyoruz. Burada görüldüğü gibi 32 dolmuş hattı şoförümüzün hiçbiri bugüne kadar vakaya yakalanmadı. Denetimlerimizi daha da arttıracağız.” İfadelerini kullandı.
DIĞER HABERLER
-
FADİME AKAR
30 Mart 2023, -
SEVİM ÇETİN
30 Mart 2023, -
NECİBE DEMİR
29 Mart 2023, -
DURSUN TAŞCIOĞLU
29 Mart 2023, -
Ramazan Ayının Gelmesiyle Birlikte Zabıta Ekiplerimiz Fırın Denetimlerini Yoğunlaştırdı.
27 Mart 2023, 11:01 -
Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerimiz Parke Yol Çalışmalarına Devam Ediyor.
27 Mart 2023, -
AYŞEGÜL KARACA
27 Mart 2023, -
NİYAZİ TAN
27 Mart 2023, -
FATMA KARA
25 Mart 2023, -
EMİNE ÜNAL
25 Mart 2023,