Belediyemiz Şehit Aileleri ve Gazileri İçin Çanakkale Gezisi Düzenledi.
Erbaa Belediyesi ilçede yaşayan şehit aileleri ve gaziler için Çanakkale gezisi düzenledi. 2 gün sürecek geziye 65 kişi katıldı. Çanakkale’ye giden kafile 2 gün boyunca Çanakkale Savaşının gerçekleştiği Gelibolu’yu gezecek.
Çanakkale’nin tarihi açıdan çok önemli bir yer olduğunu vurgulayan Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için böyle bir organizasyon planladık. Bu önemli mekanları görmelerini arzu ettik. Milletimizin yedi düvele karşı destansı bir mücadele ortaya koyduğu, iman ve inançla kahramanlıkların yaşandığı Çanakkale’ye şehit ailelerimizi ve gazilerimizi uğurladık. Vatan toprağı için mücadele etmiş, evlatları, kardeşleri, eşleri toprağa düşmüş şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
HAMİDE ÇAKIR 20.05.2026
Sıfır Atık Çevre Yarışmamızda Ödüller Sahiplerini Buldu.
Ertuğrul Gazi ve Gazi Osman Paşa Mahallelerimiz İçin Önemli Hizmet
Ekiplerimiz, Ertuğrul Gazi ve Gazi Osman Paşa Mahallelerimizden geçen Bestekar Caddesi üzerindeki sulama kanalını kapatmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde asfalt çalışmaları devam ediyor.
Erbaa Belediyesi Spor Kulübü Geleneksel Okçuluk Takımımız şehrimizi başarıyla temsil etti.
